POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKE NAD 298 € (NEVZŤAHUJE SA NA PALETOVÚ DOPRAVU - KOTLE)

Dotknite sa a používajte - nová dotyková batéria od Bateriovo.

Výrobcovia vodovodných batérií pravidelne uvoľňujú na trh stále modernejšie výrobky, založené na jednoduchšom a tým aj príjemnejšom používaní.

Zároveň chcú, aby ich nový produkt bol šetrnejší k životnému prostrediu a predovšetkým bezpečnejší na používanie, najmä pre deti. Nie je ľahké dať všetky tieto výhody do jedného produktu, ale nie je to nemožné.

Príkladom takejto inovácie je najnovšia batéria od Bateriovo.

 

TAURI-Bateria-Kuchenna-DOTKNIJ-UZYWAJ-OSZCZEDZAJ-Kolor-chrom-czarny

Kuchynská batéria TAURI od Baterivo je riešením pre ľudí, ktorí si cenia funkčné a pohodlné riešenia. 

Jej minimalistický dizajn sa hodí do každej kuchyne. Najväčšou výhodou tejto batérie je však technológia Touch Me. Stačí sa dotknúť batérie čímkoľvek a nič Vám nebráni voľne používať vodu pri vopred nastavenej teplote. Zastavenie vody je rovnako jednoduché. Stačí sa dotknúť batérie.

Batéria reaguje na dotyk nielen rukou, ale aj lakťom, tanierom, panvicou a v podstate čímkoľvek iným. Vďaka tomu je použitie oveľa jednoduchšie, napríklad keď musíme naplniť hrniec vodou, ktorý zároveň musíte držať oboma rukami - vodu zastavíme dotykom hrnca s batériou. 

Dôležité sú aj otázky ekológie. Nízky prietok (iba 7,2 l / min pre batérie Tauri) šetrí spotrebu. Dotykový štart umožňuje rýchle zapnutie a vypnutie vody, čím sa znižuje čas jej použitia. Pred otvorením ventilu je navyše možné nastaviť všetky parametre vody: teplotu, intenzitu a uhol dopadu. Nestrácate čas, počas ktorého by bola voda zapnutá a voda by len tak odtekala do odtoku. Správne nastavená teplota vody ochráni deti pred popálením.


Batéria TAURI od Bateriovo je zaujímavou zmenou medzi klasickými batériami. Tenký dizajn a vysoký výtok v kombinácii s technológiou Touch me z nej robia veľký krok na ceste k novým technológiám vo svete kuchynských batérií.

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz