POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKE NAD 298 € (NEVZŤAHUJE SA NA PALETOVÚ DOPRAVU - KOTLE)

Kúzlo matnej čiernej - Bateriovobook 2022

Vyhovuje jej prakticky každý materiál a farba. Skvele sa hodí do klasického aj moderného štýlu. Niet divu, že čierna farba v interiéroch - aj preto o nej v tomto článku hovoríme - v poslednej dobe víťazí. Pri výbere čiernych kúpeľňových doplnkov však musíme mať na pamäti, že v móde sú tie s matným povrchom. 

Pozorovatelia módnych trendov každoročne vyberajú farby, ktoré budú v nasledujúcich mesiacoch dominovať móde a interiérom. Treba však spomenúť, že ich pohľady len zriedka pozerajú do kúpeľne. 

Hoci sa sezónne trendové farby, akými sú napríklad farby koralov, fialiek alebo zelene, často objavujú v katalógoch rôznych výrobcov kúpeľňového zariadenia, treba priznať, že tieto farby sa len málokedy dostanú do skutočných kúpeľní. 

Väčšina z nás sa pri zariaďovaní vlastnej kúpeľne vždy zameriava na farby zo základnej palety - biela, sivá, béžová. Keď však chceme kúpeľni dodať trochu originality alebo elegancie, volíme si práve čiernu farbu. 

Na jednej strane symbolizuje eleganciu a klasiku, hodí sa k štuku, starožitnému nábytku, prípadne rôznym imitáciám dreva ako je napríklad dlažba či vinyl. Na strane druhej však čierna môže byť charakteristickým prvkom pre moderné kúpeľne, v ktorých zohráva hlavnú úlohu originálneho doplnku. Čierna v kúpeľniach je tiež kontrastom k bielemu a minimalistickému interiéru.

KFA_NEDA_NABLATOWA_BLACK_DETAL_5822-612-00 (2)

SÉRIA BATÉRIÍ NEDA OD BATERIOVO JE SÉRIA BATÉRIÍ S CHARAKTERISTICKÝM TVAROM VÝTOKU. DOSTUPNÁ V ČIERNEJ MATNEJ VERZII, KTORÁ ZMENÍ VZHĽAD KAŽDEJ, AJ JEDNODUCHEJ KÚPEĽNE. ODOLNÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA VYTVORENÁ V KOMPLEXNOM VÝROBNOM PROCESE, VĎAKA ČOMU JE POVRCH BATÉRIE EXTRÉMNE ODOLNÝ VOČI POŠKODENIU. SÉRIA PONÚKA DVE VERZIE UMÝVADLOVEJ BATÉRIE - NÍZKU A VYSOKÚ. KOLEKCIA NAVYŠE OBSAHUJE VAŇOVÚ, SPRCHOVÚ A KUCHYNSKÚ BATÉRIU. K DISPOZÍCII JE AJ CHRÓMOVÁ VERZIA.

* 5 ROČNÁ ZÁRUKA OD VÝROBCU JE V BATERIOVO SAMOZREJMOSŤOU

KFA-na-otwarcie

SÉRIA BATÉRIÍ MOZA, OD BATERIOVO. ČIERNY MATNÝ POVLAK SÉRIE MOZA JE VYTVORENÝ V INOVATÍVNOM VÝROBNOM PROCESE, KTORÝ POZOSTÁVA Z NIEKOĽKÝCH ETÁP. VĎAKA TOMU JE VYSOKO ODOLNÝ VOČI POŠKODENIU A PRÍJEMNÝ NA DOTYK. ERGONOMICKÉ GOMBÍKY UMIESTNENÉ V UHLE 45 ° VOČI POUŽÍVATEĽOVI UĽAHČUJÚ REGULÁCIU PRÚDU A TEPLOTY VODY.  TELO BATÉRIÍ COOL TOUCH CHRÁNI PRED POPÁLENÍM. SPRCHOVÝ SYSTÉM MOZA BLACK SA PREDÁVA V SÚPRAVE SO SKUTOČNE KVALITNOU TERMOSTATICKOU BATÉRIOU.

* 10 ROČNÁ ZÁRUKA OD VÝROBCU JE V BATERIOVO SAMOZREJMOSŤOU 

2-KFA

SÉRIA BATÉRIÍ NARVA OD BATERIOVO. SILNÉ, VÝRAZNÉ „RYSY“ V KOMBINÁCII S HLBOKOU MATNOU ČIERNOU ROBIA BATÉRIE NARVA JEDINEČNÝMI. DOKONALE ZAPADAJÚ DO PRIEMYSELNÉHO TRENDU INTERIÉROVÉHO DIZAJNU, NO MÔŽU BYŤ AJ ZAUJÍMAVÝM DOPLNKOM JEDNODUCHEJ MONOCHROMATICKEJ KÚPEĽNE V KLASICKEJŠOM ŠTÝLE. KOLEKCIA POZOSTÁVA Z VAŇOVEJ,SPRCHOVEJ BATÉRIE A DVOCH VERZIÍ UMÝVADLOVEJ BATÉRIE: NÍZKA A VYSOKÁ.

* 5 ROČNÁ ZÁRUKA OD VÝROBCU JE V BATERIOVO SAMOZREJMOSŤOU 

Šedé sú tu s nami už niekoľko rokov, ale zreteľne tmavnú - sú stále tmavšie a v roku 2022 sa stali úplne čiernymi. Riešením pre odvážnejších je monochromatická kúpeľňa celá v čiernom. Tento trend však môžete do interiéru zaviesť prostredníctvom menších prvkov, napokon čierna sa perfektne hodí k akejkoľvek farbe. 

Na aké doplnky staviť? 

Môžete začať so svietidlami, rámami zrkadiel alebo úchytkami nábytku. Samozrejme, stojí za to siahnuť aj po kúpeľňových batériách v matnej čiernej farbe. Priestor umývadla so silným čiernym akcentom sa môže stať ústredným bodom kúpeľne. Čierna farebná schéma dáva veľký priestor na kombináciu moderného s klasickým - textúrované čierne obklady v kombinácii s bielym, napríklad rustikálnym nábytkom, určite vytvoria zaujímavé duo. 

Na druhej strane veľká, čierna sprchová hlavica do sprchy bude perfektne ladiť s jednoduchými, univerzálnymi, napríklad sivými obkladmi. Čo je dôležité, čierna farba vyzerá dobre na každom povrchu. Od obkladov, cez farbu na stenu, keramiku až po kov, napríklad spomínané batérie

4-Excellent-1100x954

Bez mihnutia oka sa táto móda presťahovala z obývačiek do kúpeľní - vo svete interiérového dizajnu už dlhší čas vládne všeobecná tendencia dávať kúpeľni charakter podobný zvyšku domu alebo bytu. Čierna (nevyhnutne v matnej verzii) si našla cestu aj do kúpeľní, čo nepochybne dokazuje veľkú silu tohto trendu. Nájdeme ho predovšetkým na všetkých druhoch kovových armatúr - profily sprchových kútov, armatúry, príslušenstvo. Vďaka čiernej povrchovej úprave získavajú podkrovný, priemyselný charakter, ktorý sme si tak priali.

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz