POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKE NAD 298 € (NEVZŤAHUJE SA NA PALETOVÚ DOPRAVU - KOTLE)

Búrame mýty a potvrdzujeme fakty o podomietkových systémoch

Búrame mýty a potvrdzujeme fakty.

Podomietkové systémy sú praktické aj štýlové.

 

MINIMALIZMUS. Jeden z najobľúbenejších interiérových trendov súčasnej doby. Heslom „menej je viac“ sa aktuálne riadia ako dizajnéri, tak i mnohí z nás, samotní obyvatelia našich domovov. Minimalizmus sa usídlil takmer vo všetkých miestnostiach a neobišiel ani kúpeľne. A nie je to len trendom. Svoju úlohu zohrávajú aj často nemalé bytové priestory, ktoré je potrebné efektívne zariadiť.

V tomto článku si spoločne prejdeme všetky výhody podomietkových systémov, perfektných a elegantných spoločníkov v našich príbytkoch.

 

 

 

Ak túžite po minimalistickom štýle vašej kúpeľne, ideálnym riešením je obmedziť počet a veľkosť inštalovaných výrobkov, vrátane armatúr. Podomietkové systémy nezahltia priestor, práve naopak, sú ideálnym riešením.

 

Uvažujete o ich kúpe?
Pomôžeme vám vysporiadať sa so všetkými mýtmi
a naučíte sa o nich najdôležitejšie fakty.

 

Montáž podomietkového kovania je náročná a riskantná – MÝTUS !

Dilema súvisiaca s nákupom podomietkového kovania sa veľmi často týka otázky jeho montáže a možných následkov vzniknutých chýb. Preto by ste si mali vyberať produkty, ktoré túto hrozbu odstránia. Preto sa oplatí siahnuť po osvedčených značkách, ktoré ponúka Bateriovo.sk.  Náš sortiment okrem jedinečného dizajnu ponúka aj komfort montáže. Hotové kompletné sady obsahujú všetko potrebné na ich bezpečnú a jednoduchú inštaláciu v kúpeľni. Prvky nemusíte vyberať samostatne. V jednej krabici je všetko, čo potrebujete, a to rozhodne znižuje riziko nesprávneho výberu komponentov.

 

 

Podomietkové kovanie spája dizajn s funkčnosťou – FAKT !

Komfortným riešením v kúpeľni sú funkčné a krásne výrobky, ale aj kompaktné riešenia. V kúpeľňových priestoroch, kde je cenný každý centimeter, sa dokonale hodia podomietkové systémy, ktoré dodajú interiéru minimalistický charakter. Dôležité je, že okrem iného je k dispozícii široký výber jednoduchých, moderných dizajnov. Vyberať môžete z kolekcií s oblými prvkami, ako Angelit alebo Moza, alebo hranatými, ako napríklad v sérii Mokait a Logon. Ergonomický dizajn každého z nich navyše zaručí, že každodenné používanie sprchy či vane bude naozaj pohodlné.

 

 

Ponuka podomietkového kovania je veľmi obmedzená – MÝTUS !

Estetickú hodnotu kúpeľňového interiéru určuje nielen výber farieb či prevedenie zariaďovacích predmetov, ale aj vzájomné zladenie všetkých produktov: dažďovej sprchy, umývadlových a bidetových batérií, doplnkov a iných. Preto ak máte obavu, že by sa vám mohol naskytnúť problém s výberom produktov, siahnite po armatúrach značiek, ktorých kolekcie sú obsiahle a komplexné. Vyberať u nás môžete až z troch farebných prevedení.

 

 

Skryté kovanie sa ľahko udržiava v čistote – FAKT !

Výber podomietkového kovania zaisťuje jednoduchosť použitia vďaka úspore miesta, ale aj zníženiu počtu prvkov, ktoré je potrebné každý deň čistiť. Ploché čelá podomietkových batérií sa ľahko čistia a montážne prvky sú skryté v stene, čo úplne eliminuje potrebu čistenia. Na umývanie armatúr, aj tých podomietkových, sa oplatí používať špeciálne prípravky s vysokou účinnosťou. Dobrou voľbou je použitie produktov Clean & Fresh. Prípravok je určený aj na starostlivosť a impregnáciu čiernych batérií.

 

 

V kategórii podomietkových batérií je dobré dbať aj na ekologické riešenia. Umývadlové batérie sú vybavené ekologickým ekonomickým perlátorom nemeckej spoločnosti Neoperl, ktorý obmedzuje spotrebu vody na 6 litrov/min.

Ukrytím časti batérií do steny vytvoríte elegantný a minimalistický interiér, ktorý prináša množstvo výhod súvisiacich aj s ich funkčnosťou.

Pri zvažovaní výberu podomietkovej batérie sa nenechajte oklamať mýtmi o komplikovanej inštalácii či obmedzenej dostupnosti potrebných produktov. Oplatí sa staviť na fakty a overené riešenia, ktoré vo svojich produktoch ponúka Bateriovo.sk.

♡Kristína 

 

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz