POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKE NAD 298 € (NEVZŤAHUJE SA NA PALETOVÚ DOPRAVU - KOTLE)

Vianočné dekorácie na miestach, kde by ste ich nečakali

 

Vianočné dekorácie na miestach, kde by ste ich nečakali

Kde všade môžete povoliť uzdu kreativite?

Čas Vianočných sviatkov je obdobím, ktoré mnohí milujú práve pre možnosti rôznorodého zdobenia, tvorenia, obdobím, kedy ničoho nie je priveľa. Akoby neexistovali limity a ozdobiť možno každý kúsok domácnosti. Počúvajúc názory ľudí okolo seba môžeme však zistiť, že sú i takí, ktorí aj počas Vianoc volia striedmosť, jednoduchosť bez pompézneho stromčeka a mnohých doplnkov.
Či už patríte k prvej alebo druhej skupine, v tomto článku určite nájdete inšpiráciu aj vy. Ukážeme vám totiž tipy na výzdobu nie tak tradičných miest. Svoju výzdobu tak môžete ešte dotiahnuť do dokonalosti, alebo zvolíte túto inšpiráciu ako decentné pripomenutie si nadchádzajúcich dní.

 

DIY_Urob si sám

Dnes sa mnohí snažia tvoriť, vyrábať si vlastné ozdoby a do materiálnych vecí vložiť vlastného ducha. Nájdite prázdne krabice, obaľte pekným baliacim papierom a jednoduchý doplnok položte, kde sa vám bude páčiť. Trebárs aj do predsiene.

 

 

Dojem vytvára veniec

Prvým vianočným dekorom je každoročne adventný veniec. Vďaka vôni čečiny a rozsvieteným sviečkam prináša so sebou neopakovateľnú atmosféru. Nemajte zábrany a nájdite venčekom nový priestor. Najkrajšie ukážu zavesené. Pokojne aj neozdobené.

 

 

V jednoduchosti je krása

 

 

 

Zelená, zelená, zelená ...

Tu i tam zeleň, červená či zlatá farba. Keď vojdete do príbytku, nemáte pocit, že v priestore vybuchol remeselný obchod. Zopár jednoduchých a jemných prvkov na pripomenutie sezóny a i tak viete navodiť hrejivý pocit.

 

 

 

Atmosféru si viete vytvoriť aj v spálni. S imitáciou ihličia, prírodnej zelene, dokážete nádherné kreácie.

 

 

 

Vyzdobte okná

 Decentnú a efektnú ozdobu okien dosiahnete len niekoľkými guľami na šnúrkach. 

 

 

 

Vianoce aj v kúpeľni

Máte chuť ponoriť sa do vône najkrajších sviatkov v roku už od rána? Jemne dolaďte priestor kúpeľne pár kúskami a vyčaríte príjemné chvíle celej rodine.

 

 

Zelená dokonale ladí so zlatou. Zázraky viete ale vytvoriť aj so striebornou či čiernou. Nemusíte pridávať žiadne iné výrazné farby. Príroda hrá v tomto prípade hlavnú rolu.

 

 

Či už vám tento rok chýba priestor, čas alebo energia na plnohodnotnú výzdobu, existuje množstvo rovnako slávnostných (a jednoduchších) spôsobov, ako dodať vašim izbám veselosť bez stromčeka.

Šťastné a veselé Vianoce 

♡Kristína 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz